zondag 6 november 2011

OngedierteBestrijding! Ongedierte bestrijden! Rene Snippe!

OngedierteBestrijding! Ongedierte bestrijden! Rene Snippe! Prijs: Op aanvraag

Wilt u snel en veilig van uw ongedierte af. Hebt u last van muizen, ratten, houtwormen, wespen, wespennesten, vlooien, mieren, bedwants, papiervisjes, spinnen en nog veel meer. Neem dan snel cotact op met René Snippe. Uw ongedierte bestrijding aders.

Rene Snippe is snel op locatie om de ongedierte te bestrijden.

Ongedierteproblemen zijn het gevolg van plaagdieren die door hun leefwijze schade of hinder veroorzaken, en in sommige gevallen zelf een risico vormen voor de gezondheid en veiligheid van mensen en/of dieren. René Snippe zorgt voor een structurele aanpak bij het bestrijden van ongedierte, dit door van advisering, preventieve maatregelen en waar nodig bestrijdingmaatregelen. Hierdoor worden problemen in de toekomst voorkomen waardoor u kosten bespaart en ongemak voorkomt.

Ongedierte is een breed begrip dat voor vele ongemakken kan zorgen. Vlooienplaagen, mieren, wespennesten, houtwormen, muizen en ratten zijn hier bekende voorbeelden van.

Wanneer de overlast te groot wordt, kunnen wij u helpen met het oplossen van dit probleem. Dit is vakkundig werk, omdat iedere dierplaag op een zorgvuldige manier moet worden opgelost. Dit gebeurt op een manier waarbij rekening wordt gehouden met de volksgezondheid, het milieu en de veiligheid.

Een wespennest wordt bijvoorbeeld op een andere wijze bestreden dan een rattenplaag. Bij sommige plagen is eerst een grondige inspectie noodzakelijk en wordt aan de hand van dit onderzoek de beste bestrijdingmethode geadviseerd. In overleg met u wordt daarna een bestrijdingplan opgesteld.

René Snippe is EVM gecertificeerd.

Last van spinnen? wij bestrijden spinnen gemakkelijk en snel met ons anti spinnen middel. Geen spinnen meer.

Voor meer info bezoek onze website. Vraag een offerte aan voor de scherpste prijzen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.