woensdag 6 juli 2011

wespenbestrijding, snel en met 100% garantie!

wespenbestrijding, snel en met 100% garantie! Prijs: Zie omschrijving

Bestrijding van wespen, snel en vakkundig uitgevoerd. Wij streven ernaar, indien dit bij u ook mogelijk is de wespen dezelfde dag nog te bestrijden of anders op een tijdstip dat dit voor u goed uitkomt. De bestrijding wordt uitgevoerd door een gediplomeerde ongediertebestrijder waardoor we een 100% garantie kunnen geven op de behandeling. Dit alles ook nog tegen zeer concurerende prijzen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw woonplaats, bel ons even op ons mobiele nummer: 06-30651388 zodat u exact weet wat de eventuele kosten zijn. Een belletje is een kleine moeite en kan u veel narigheid besparen.

nog een tip> MAAK NOOIT DE INVLIEGOPENING VAN EEN WESPENNEST DICHT. Het is namelijk mogelijk dat de wespen dan een andere uitgang zoeken, welke voor u vaak veel vervelender is.

RUITER BedrijfsHygiene bestrijdt ook diverse andere plaagdieren, van boktor en houtworm tot ratten en muizen en van vliegen en mieren tot kakkerlakken. Kijk eens op onze website voor een volledig overzicht en leuke filmpjes.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.