woensdag 29 juni 2011

Ongediertebestrijding, Muizen Ratten Wespennest

Ongediertebestrijding, Muizen Ratten Wespennest Prijs: N.o.t.k.

VDH-Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Ons motto is dan ook "Voorkomen is beter dan bestrijden".Alle inspecties en bestrijdingen worden uitgevoerd door gediplomeerd personeel. Dit geldt voor elke bestrijding, bijvoorbeeld voor knaagdieren, wespen, vliegen etc. Met het oog op veiligheid zijn onze medewerkers voorzien van een VCA Diploma.

Profiel

Wij zijn een jong bedrijf. Wij zijn een klein bedrijf. Dat is dubbel voordeel voor onze relaties. Jong staat voor vertrouwd zijn met de modernste inzichten en technieken op het gebied van plaagdierbestrijding en milieu. Klein staat voor altijd rechtstreeks contact met de eigenaar en tevens uitvoerder Michel vd Heuvel gediplomeerd bestrijdingstechnicus dierplaag- houtrotverwekkende schimmelbestrijding..

Wij zijn thuis in vrijwel alle soorten plaagdierbestrijdingen, dat spreekt voor zich. Belangrijk vinden wij te vertellen hoe wij te werk gaan, waar wij voor staan en hoe helder wij vooraf zijn over onze kosten.

Wij verrichten werkzaamheden voor o.a. gemeenten, bedrijven en particulieren. Deze werkzaamheden verrichten wij op abonnementsbasis of op basis van een eenmalige opdracht.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.