donderdag 12 mei 2011

Bestrijding van wespen & wespennest in het Gooi e.o.

Bestrijding van wespen & wespennest in het Gooi e.o. Prijs: € 50,00

Vermex bestrijdt de wespen vanaf € 50,- per wespennest.

Tel :06 27007678

Werkwijze
Bij de bestrijding van wespen bespuiten we de nestingang(en) in met poeder. Dit doen we bij voorkeur in de avondschemering. Alle wespen bevinden zich dan in of om het nest. Met deze methode komen de in- en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking en, wanneer zij het nest betreden, doden ze met dit poeder de koningin en de larven.

Advies
Een belangrijk advies is om, wanneer u een nest ontdekt, nooit het nest te verstoren of de uitgang(en) van het nest af te sluiten. De wespen zoeken dan een andere uitgang en dat kan best binnenshuis zijn. Daarnaast bemoeilijkt het afsluiten van de uitgang de bestrijding.

Bijen en hommels
Het is over het algemeen niet nodig, en ook niet wenselijk om bijen en hommels te bestrijden. Als u last heeft van bijen, kunt u het bijennest laten weghalen door een imker.

Wij bestrijden ál het ongedierte, dus ook:

- muizen
- ratten
- houtaantasters (houtworm/boktor)
- muggen/vliegen
- mollen
- zilvervisjes
- enz.

Ons werkgebied omvat o.a.:
Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s'-Graveland, Nederhorst den Berg, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen, Loenen a/d vecht, Vreeland, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Utrecht, Baarn, Soest, Soestdijk, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, Westbroek en Tienhoven.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.