zondag 3 april 2011

last van bedwants, muggen of ander ongedierte bel preventim

last van bedwants, muggen of ander ongedierte bel preventim Prijs: € 65,00

Ingrijpende gevolgen

Heeft u last van ongedierte dan zorgen zij vaak voor veel overlast. Ze zijn hinderlijk door hun aanwezigheid en veroorzaken vaak veel schade. Ook uw voedsel wordt aangetast door knaagdieren én insecten en kan daardoor niet meer worden genuttigd. Ook kabels en leidingen kunnen worden doorgeknaagd door muizen en ratten. Knaagdieren en insecten vormen een risico voor de veiligheid en de gezondheid in huis. Aarzel daarom bij overlast van ongedierte niet maar bel Preventim en wij bevrijden u van de plaag zodat u weer ongestoord kunt genieten.

Bescherm uw gezondheid

Ieder huis is anders. De locatie, de isolatie en kieren of gaten. Dit zijn factoren die naast de bewoning van invloed zijn op de aanwezigheid van plaagdieren.

Door bestrijding van aanwezig ongedierte voorkomt u, dat ongedierte een bedreiging vormt voor uw gezondheid en die van uw gezin. Wist u dat: *Muizen de salmonella bacteriën kunnen overdragen aan mensen via voedsel of voedseloppervlakten die zij vervuilen.
  • Kakkerlakken sterke astmatische reacties kunnen veroorzaken, in het bijzonder bij kinderen, bejaarden en mensen met bronchiale kwalen.
  • Sommige vlooien in staat zijn virale, bacteriële en parasitaire ziektes over te dragen.

Bescherm ook uw eigendommen

Door bestrijding van aanwezig ongedierte voorkomt u tevens, dat ongedierte schade toebrengt aan uw eigendommen. Wist u dat: *De knaagdieren elektriciteitskabels kunnen beschadigen met mogelijk brand tot gevolg.
  • Houtworm en boktor structurele schade kunnen veroorzaken aan houten constructies in uw huis en aan uw meubels.

Een goede inspectie van uw situatie is belangrijk voor een effectieve bestrijding maar ook om overlast in de toekomst te kunnen voorkomen. De vakkundige aanpak van Preventim zoals; permanente controle en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden staan garant voor een effectieve bescherming van uw woning.


Prijzen:

Particulier

Wespennest: 65 euro.
Muizen: 1e behandeling 65 euro (incl. instalatiekosten) 2e nabehandeling 35 euro.
Incectenbestrijding: vanaf 100 euro.
Ratten, mollen en houtwormen prijs op aanvraag

Bedrijven

Prijzen op aanvraag

(de bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.)

Bel voor een afspraak en vrijblijvend advies met:

Preventim
Lex van Ham
Tel: +31641670396
Email: info@preventim.nl
Postbus: 8779
Postcode: 5605 LT Eindhoven
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.